Eieren & eierproducten
Eieren bestaan uit een schaal (10%), een dooier (30%) en eiwit (60%). Kippen leggen ongeveer 5 eieren per week.
Eieren bestaan uit een schaal (10%), een dooier (30%) en eiwit (60%). Kippen leggen ongeveer 5 eieren per week.
Verpakkingen van 10 stuks, 90 stuks, 180 stuks en 360 stuks per doos.
Uitsluitend kwaliteitsklasse-A van klein tot groot in de gewichtsklasse *S*, *M*, *L*, *XL* en dubbel dooiers variërend van ca. 45 gram tot en met ca. 80 gram.
Vloeibaar heel ei 10 kg bag in box, droge stofgehalte 23%.
Veel gebruikt in de bakkerij voor o.a. cake, soezen en kapsel.
Literpakken met hersluitbare dop speciaal voor de horeca.
- Heel ei
- Eiwit
- Eidooier (eigeel)
Gekookte en gepelde eieren in emmers van 60 stuks en 120 stuks. Makkelijk als je in korte tijd veel eieren verwerkt.
O.a.